Óriási adatszivárgás a Bilderberg-csoportnál, Magyarország is érintett

A jelenlegi nehéz (de előremutató) gazdasági helyzetben még fontosabb, hogy képet kapjunk arról, hogy mi történik körülöttünk a világban. Olyan erők mozdultak meg a sötétben, amelyek jelentős befolyást gyakorolnak életünkre és mindennapjainkra.

Az átlagembernek a legtöbbször sejtése sincs arról, hogy ezek a sötét erők hogyan manipulálják életünket, azonban néha, egy-egy nagyobb adatszivárgás kapcsán megismerhetővé válnak a korábban elhallgatott tények.

Adatszivárgás mindig is volt és mindig is lesz. A legelső hitelesen dokumentált adatszivárgásról a Lascaux-i barlangrajzok adnak hírt.

barlangrajz.jpeg

Az incidens időszámítás előtt kb. 15-17 ezer éve következett be. Bár korábban még inkább szakrális jelentést tulajdonítottak a festménynek, azonban nemrégiben a tudósok rájöttek, hogy a képek olyan eseményt dokumentálnak, amikor két szomszédos törzs a jó vadászterületek birtoklásáért csapott össze.

Akkor is és most is komoly gazdasági és politikai tőkét jelentett az adat birtoklása, és nincs ez korunkban sem másképp, legfeljebb, míg ma azt mondjuk, hogy az adat az új olaj, 17 ezer éve még ez úgy hangzott, hogy az adat az új mamut.

Most egy hasonlóan méretes mamut esett áldozatul az adatszivárgásnak: arról a háttérhatalmi csoportról kerültek elő információk, amely egyértelműen felelőssé tehető a korunk emberére leginkább veszélyes két jelenségért, a chemtrailért és az 5G-ért.

Ez a szerveződés pedig nem más, mint a „rettegett” Bilderberg-csoport.

A Bildberger-csoport egy háttérhatalmi szervezet, amely tagjai a világ prominens gazdasági és politikai szakemberei, irányítói.

A Bilderberg-csoport 1954-ben lépett a nyilvánosság elé, és bár meglehetősen ügyelnek a titok- és információvédelemre, több jel is utal arra, hogy már a 19. század végén is létezett a szervezet, amely Matarese-kör néven alakult meg Korzikán. (A történetet „kissé” kiszínezve és feldolgozva Robert Ludlum írta meg nagysikerű Matarese-könyveiben)

cases.png

Az anoním fájlmegosztóra feltöltött adatcsomag

Korábban is történtek már kisebb-nagyobb adatszivárgások a csoport háza táján, most azonban az egyik 137MB-os adatcsomagban Magyarországgal kapcsolatos információk is megtalálhatók.

Az 1969-es Bilderberg összejövetel jegyzetében esik szó Magyarországról, mégpedig érdekes módon a Bacsó Péter által rendezett, legendássá vált A tanú című filmmel kapcsolatban.

bilderberg-69.jpeg

1969-es Bilderberg feljegyzés

A májusban készült kézírásos jegyzet készítője nem azonosítható, azonban a jegyzet alapján megállapítható, hogy a filmbéli Virág elvtárs karakterét az egyik akkori Bilderberg-tag, John J. Lupus (az akkori ohiói presbiteriánus szenátor) kiemelkedően valós alakításnak ítélte, és javasolta, hogy a később itthon szállóigévé vált „A nemzetközi helyzet egyre fokozódik” kijelentést a csoport válassza jelmondatául.

Ez a feljegyzés egyébként azt is bizonyítja, hogy a Bilderberg-csoport már akkoriban is aktív kémtevékenységet bonyolított le az államhatalmi szervek háta mögött, mivel a filmet 1969-ben forgatták, de itthon csak 1979-ben mutatták be először a József körút 63. szám alatti Bányász moziban.

Az 1969-es gyűlés azért is történelmi fontosságú, mert ekkor döntött a szervezet arról, hogy a világtársadalom szerkezetét csak a chemtrail tevékenységen keresztül tudják kontrollálni, és ekkor döntöttek arról, hogy jelentős anyagi fedezetet biztosítanak a chemtrail tevékenységhez szükséges repülőflotta és vegyigyárak felállítására.

Ugyanennek az adatcsomagnak a része néhány olyan dokumentum, amely már jóval későbbre, 2020-ra datálható.

Ezekben az anyagokban Edward „Ed” Bannion (a brüsszeli 5G-ügyi összekötő) számol be többek között a Magyarországon is folyamatban lévő 5G telepítésekről.

A hitelesített információk szerint meglehetősen lassan halad a telepítés, a projektvezetők szerint a magyar társadalom nagyon öntudatos és nehezen rávehető az 5G használatára.

Állításuk szerint a magyar emberek nagyon nehezen dőlnek be az álhíreknek, és szinte mindenki tudja, hogy az 5G ártalmas az emberi szervezetre.

Több olyan incidensről is beszámolnak, ahol a telepítők kemény ellenállásba ütköznek, megemlítik például, hogy elvesztették az egyik ózdi 5G tornyot, mert az éjszaka leple alatt a környékbeliek klasszikus búr kommandóba tömörülve rajtaütöttek a telepítőkön és ellopták a kábeleket meg a torony vasszerkezetét. Később ugyan a torony szétvágott darabjait megtalálták különféle ócskásoknál meg fémkereskedőknél, de mire visszaértek a bázisra, a kommandó megint lecsapott és leszerelték az otthagyott járművek kerekeit.

A brüsszeli összekötő javasolta, hogy Magyarországon hagyjanak fel az 5G telepítéssel, és koncentráljanak csak a chemtrailre, mert a legutóbbi helyszíni inspekció során az ellenőrt súlyosan bántalmazta egy asszonyság a vajköpülőfával: - Kidöglenek a libáim, ti gcik!

A most kiszivárgott adatokból tehát megismerhető, hogyan fektette le a csoport a chemtrail tevékenység alapjait és hogyan határozták meg azokat a politikai és technológiai követelményeket, amelyek mintegy előkészítésként szolgáltak a 80-as évektől végrehajtott chemtrail folyamatokhoz és eljárásokhoz.

Ugyancsak bepillantást nyerhetünk a testünket és szellemünket mérgező 5G projekt státuszriportjaiba, amelyekből erőt meríthetünk a további ellenálláshoz.

Ne feledjük, már tudják, hogy a magyar ember nem piskóta, mi nem hiszünk el bármit.

Minden tényt alaposan ellenőrzünk, nem osztunk meg álhíreket és kamu tartalmakat.

Nem vagyunk manipulálhatók, mert öntudatosak és bölcsek vagyunk, nem hagyjuk becsapni magunkat.

Egyetlen politikai erő (vagy gyógyszerész) által sem! 

Fogjunk hát össze, és kiáltsuk a bennünket manipulálni akarók arcába: - Kidöglenek a libáim, ti gcik!