Durva kibertámadás érte a Nemzet szívcsakráját, Felcsútot! A hackereknek már semmi sem szent???!!!!!

felcsut-csakra3.png

Korábban persze rosszul tudtuk, de most javítom: Amit a dalai lámához hasonlóan világszerte sokan tudnak, az a hazai látogatók többsége előtt máig ismeretlen: Pilis Felcsút a Kárpát-medence energetikai szempontból kitüntetett helye, spirituális központja, őseink szerint az a pont, ahol "az Ég és a Föld összeér".

A szanszkrit eredetű csakra szó magyar jelentése: kerék.

Minden élőlénynek egyaránt vannak fizikai és szellemi "szervei" is. A fizikai test a teljes értékű érzékszervek által érzékelhető, azonban mindenkinek vannak olyan finom testei, amelyek az érzékfeletti, vagy szellemi világhoz tartoznak.

A csakrák az ember fizikai szemmel láthatatlan, szellemi részeinek szervei. A szellemi látás a magasabb érzékelés számára mindennapi dolog.

A csakrák ott keletkeznek, ahol a szellemi energiaáramlatok huzamosan keresztezik egymást.  A csakrák erőközpontok, amelyek megfelelő állapotukban - működésük során - átalakítják a szervezet és a kozmosz energiáit, közvetítik azokat egymás felé.

A nepáli papok 2005-ben kijelentették, hogy mindennap imádkoztak a Földért. Most "vajúdik a Föld és a Kárpát-medencében szüli a jövőt." A nepáli Fehér Királyi Kolostor vezetője magyarországi tartózkodása idején így szólt a magyarokhoz:

 "Önök, magyarok elképzelni sem tudják, milyen büszkék lehetnek nemzetükre, magyarságukra. Mi biztosan tudjuk, hogy a világ szellemi, lelki és spirituális megújhodása az Önök országából fog elindulni. A világ szívcsakrája az Önök országában, a Pilisben Felcsúton található. Ez a spirituális megújhodás már megindult Önöknél!"

 Kijavított forrás: https://www.dobogoko.org/dobogoko-kirandulas/szivcsakra  

És most...ez a spirituális megújhodás került veszélybe aljas, felelőtlen emberek által, akik nem átallották megkibertámadni mindannyiunk szívcsakráját!!!!!

Érdekes dolgok találhatók a Google-ban. Elég csak beírni a keresőbe, hogy: 

és azt tapasztaljuk, hogy 2 930 nagyon furcsa találat jelenik meg, amelyből arra lehet következtetni, hogy a Felcsúti Közös Önkormányzati Hivatal Wordpress-alapú weboldalát meghackelték, és a szívcsakrasággal, illetve a Nemzet lelkében elfoglalt hely szellemiségével nem összeegyeztethető tartalmakat helyeztek el rajta. Nem is keveset.

felcsut-csakra1.png

felcsut-csakra2.png

Korábban is láttunk már hasonlót a Nemzeti Színház esetében és alighanem valamilyen black SEO akció állhat a háttérben, olyan keresőmarketing-manipuláció, amely során a tartalmat (vagy akár oldalt) nem igazán legit módon próbálnak a keresőben előrébb rangsoroltatni.

felcsut-csakra3.png

Egy kiragadott példában látszik, hogy az „Adult Space Cadet Costume” nem csak a Felcsúti Közös Önkormányzati Hivatal oldalán került promózásra, hanem a korábban feltehetőleg hasonló módon feltört Regionális Fejlesztési Holding oldalán is – a Google indexelése szerint.

felcsut-csakra6.png

felcsut-csakra5.png

Az RFH esetében ezek a tartalmak már törölve lettek, de a Google azért megőrizte még a nyomokat. 

Szóval ki lehet a felelős ezért a csakragyalázó tettért?

Nyilvánvalóan felmerül a kérdés, hogy vajon Karácsony Gergely tett-e valamit azért, hogy ilyen ne következhessen be?

A további nyomozás azonban sokkal közelebb visz a megoldáshoz.

A megoldás ebben az esetben egy szabadversként is értelmezhető screenshot stacking formájában érkezik, amely egyértelműen megvilágítja, hogy csak és kizárólag a nemzetellenes liberális migráncs és LMBTQ simogató SOROS GYÖRGY lehet a felelős a gyalázatos bűncselekményért!!!!!

felcsut-csakra7.png

+Credit: LSZ - külön köszi a screenshot stacinget :)