Meghekkelték Palvin Barbarát

 barbi-hacked.png

Az oroszoktól és a kínaiaktól rettegünk, közben meg olyan oldalról jön a pofon, amerről egyáltalán nem számítottunk: offenzívát indítottak Magyarország ellen a törökök. Jól mondta Fülig Jimmy: Nem lehet minden pofon mellé forgalmi rendőrt állítani.

Igen aktívak a törökök mostanában a hazai kibertérben. Már meghackelték a Burger King Magyarország Instagram fiókját, és defacelték Palvin Barbara oldalát, a palvinbarbara.hu-t is.

Hát mi van itt??

Digitális Mohács, az van! Krasznay doktor víziója valósággá válik?!! 

Valamit most már tenni kell a törökökkel, én mondom!

Az nem járja, hogy a régi idők szerint elrabolják leányainkat és asszonyainkat! Barbit meg különben sem adjuk! Az egyetlen tényleges és valós hungarikumot támadták meg, ez vérlázító és tűrhetetlen.

Nomád kibermigráncs-hordák lepik el szépséges magyari digitális mezeinket, gyilkos janicsárok kaszabolják halomra szervereinket.

A határon ott van a Kerítés. Az alatt csak vakondok, pockok vagy különlegesen kistermetű,  bergmandli migráncsok juthatnak át, de közben meg a digitális mezeinken szabadon garázdálkodnak a török hekkerek. Hogy állna keresztbe bennük a piláfos kanál!

A deface-t elkövető TürkDef csoport ezzel kihúzta a gyufát. Megszentségtelenítették Barbi oldalát, és kiírták rá, hogy:

narnara.png

 Azt javaslom, hogy bosszúból ne együnk dürümöt meg kebabot amíg bocsánatot nem kérnek!

A TürkDef csoporttal korábban a SecNews készített interjút. A csoport oldala deface szempontból eléggé impozáns, a görög Toyota, a Dechatlon, a National Geographic, a Linkin Park, Robbie Williams, a CNN és a Mitsubishi is a skalpjaik közé tartoznak.  

turkdef-palvin.png

A palvinbarbara.hu-t még január 14-én támadták meg, érdekes, hogy azóta az oldal eredeti tartalma még nem került visszaállításra. 

UPDATE

2021.01.18

palvindone.png

Az oldal tartalma törölve lett. Egyébként elképzelhető, hogy egy magára hagyott, nem gondozott oldal volt (benfentes KZ4 kolléga szerint - ki oly járatos a celebvilágban - Barbi már nem használta az oldalt). De akkor is. Nem hazafi aki kebabot és dürümöt eszik amíg bocsánatot nem kérnek a gyalázatért!